*MoJtAbA* (03-08-14), Morteza.m1371 (03-08-14)
یک تست پایداری wprime هم بگیر . میتونی با cpu-z ولید بگیری .رم بهتری داشتی . 4 استیبل میشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-08-14), Morteza.m1371 (03-08-14)
بلاخره تونستم روی 3.7 استیبل کنم با دمای 44 به نظرتون خوبه یا دیفالتش کنم در ضمن فرکانس رم هم روی 16 بود که الان روی 18.64 هستش و XMP هم فعاله.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست پایداری چطور باید بگیرم؟
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک تست wprime بگیر . یا 20 دقیقه occtبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (04-08-14), Morteza.m1371 (03-08-14)
مرتضی جان این دوستمون هانی خمیر سیلیکون thermal fuison کولر مستر داره برای واتر کولینگ بد نیست . خواستی سفارش بده دما رو با واتر کولینگت اوکی تر میکنه .
در کل تبریک میگم موفق شدی غول اورکلاک رو شکست بدی .
Morteza.m1371 (03-08-14)
بله متوجه شدم منظور من اینه که نرم افزارش چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من این خمیرا دارم CoolerMaster Extreme Fusion X1
به نظرتون اون که شما فرمودید بهتره؟
سپاس.
|
دقیقا همینه . برنامه همبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download
Morteza.m1371 (03-08-14)
من همن خمیر و واتر کولینگما از آقای آشوری(هانی) خریدم و الانم از هر دو دارم استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا دما بالاست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرزگاهی وقتی دارم با سیستم کارمیکنم یهو صفحه آبی میشه (از اونایی که یه عالمه نوشته داره و یک عدد شمار پاییینش داره) وقتی عدده 100 میشه ریست میکنه مشکل کجاست؟ویندوز عوض کنم؟
این مشکل ازوقتی اور کردم پیش اومده.
سپاس.
به خاطر رمت هست . رم رو باید فرکانسش رو پائین بیاری .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Morteza.m1371 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Morteza.m1371 (03-08-14)
Morteza.m1371 (03-08-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks